Publicerad den Lämna en kommentar

Husbilar drar ifrån husvagnarna

Redan 2015 rapporterade både SvD och SVT att Sverige är på väg att bli det husbilstätaste landet i Europa. Till och med före husbilsjätten, Tyskland. Denna gång är det DN som rapporterar direkt från Husvagn & Husbilsmässan i Jönköping att trenden håller i sig även 2017 och 2018.

Är du intresserad av hur du kan locka mer husbilsresenärer? Vi på WasteWaterSystems kan hjälpa dig med att förklara skillnaden i beteenden och behov mellan husbilsturister och husvagnsturister, och ta fram specialanpassade lösningar som kräver lite underhåll och gör din destination än mer attraktiv hos en växande turistgrupp! Kolla in våra produkter eller kontakta oss idag.

Publicerad den Lämna en kommentar

Husbilsmarknaden i Sverige växer lavinartat enligt Aftonbladet + hur du skapar du en omtyckt ställplats

Husbilsmarknaden i Sverige fortsätter att växa lavinartat. Enligt en färsk artikel från Aftonbladet finns det nu nästan 90 000 husbilar idag i Sverige. Mätt per invånare är husbilsbeståndet i Sverige det näst största i Europa – efter Tyskland. Intresset att äga eller hyra husbil ökar kontinuerligt, men i Sverige finns det bara cirka 400 platser där man kan övernatta med husbil, så kallade ställplatser, och många har bristande kvalitet.

Vad värdesätter folk mest hos en ställplats enligt artikeln? Den ska vara placerad på en lättillgänglig plats och ha en smidig in- och ut-checkning. Detta kan du enkelt erbjuda med WasteWaterSystems kontantlösa betalningssystem, där kunder kan checka in och ut precis när de själva vill, dygnet runt, och utan bemanning. Vårt utbud av ställplatsutrustning sträcker sig från enheter med tanktömning och vattenpåfyllning till elstolpar, skyltning med mera. Vi hjälper dig även med råd för storlek på ställplatsen som du kan tänkas behöva och andra funktioner som kan anpassas till din verksamhet.

Hela artikeln kan du läsa här och samtidigt hämta inspiration från landets 9 bästa ställplatser. Vill du veta mer om våra tjänster kan du kontakta oss